Wie zijn Wijs?

Josanne Toussaint is oprichter en gepassioneerd trainer en coach,

Josanne Toussaint: is expert op het gebied van stem, spraak, presentatie en communicatie. Zij is communicatiedeskundige en gespecialiseerd logopedist. Onder haar begeleiding zijn al vele politici, managers, advocaten, docenten en bestuurders uitgegroeid tot bewuste sprekers die hun stem, spraak en houding weten in te zetten voor meer overtuiging, vertrouwen en daadkracht. Als trainer, coach en spreker laat Josanne met veel passie ook jou de kracht van je stem ontdekken. Als docent en trainer is zij verbonden aan de IVA Business school, NCOI en Schouten en Nelissen. Lees hier meer over Josanne

Samenwerkende trainers:

André de Jong - Haptonoom en non-verbaal expert

André de Jong: is oprichter van Academium. Is fysiotherapeut, econoom en haptotherapeut. Actief als docent haptonomie, executive coach en trainer. André is expert op het gebied van non-verbale communicatie en ontwikkelaar van de non-verbale assessment methodiek. Met de medewerkers van zijn bureau traint hij directies, advocaten, besturen en professionals in het ontwikkelen van hun persoonlijke impact en de congruentie van hun communicatie. Voor meer draagvlak, samenwerking en vooral resultaat.
Koen Heesakkers - Improve Sales Academy

IMPROVE Sales Academy is opgericht door Koen Heesakkers. Koen biedt als ervaren sales trainer en ondernemer een platform voor trainingsprofessionals die meer uit zichzelf willen halen. Naast ondernemer en trainer is Koen een verkoper pur sang, maar hij wordt ook regelmatig gevraagd als spreker op diverse evenementen.
Annemiek Machielse - Advocaat en trainer

Annemiek Machielse: is advocaat-eigenaar van AM advocatuur en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Zij heeft na de middelbare school Nederlandse Taal en Letterkunde gestudeerd en heeft een aantal jaar in de marketing-communicatie gewerkt voordat zij aan haar studie Rechten begon. Juist door die achtergrond verliest zij doel en doelgroep nimmer uit het oog en kan zij taal als effectief wapen gebruiken om voor haar cliënten maximaal resultaat te halen. Een juridisch solide verhaal, komt namelijk nog beter tot zijn recht als er een goede ‘lijst’ omheen zit. Als huurrecht advocaat heeft Annemiek een echte procespraktijk, waardoor zij ruime ervaring heeft met pleiten in kort geding en tijdens comparities.