Trainingen

Presentatie/ stem-spraaktrainingen 
Steviger staan voor een groep en weten hoe je je stem kan inzetten om te overtuigen: ongelooflijk waardevol op alle niveaus en in alle branches. Soft skills of 21st century skills krijgen dan ook terecht steeds meer aandacht. Investeer in jezelf en leer jezelf kennen: hoe sta ik, hoe klink ik? Tijdens het traject gaan we meteen aan de slag om de beste versie van jezelf als spreker te leren inzetten. Geen trucjes en geen opsmuk, wel oprechte aandacht voor jouw vaardigheden als spreker.

Voor meer informatie ga naar Het traject.

Voor in company aanvragen of opname van trainingen in het professionaliserings aanbod van jouw bedrijf; neem contact op.

 

Stemtraining onderwijs  
Heb je tijdens of na het spreken of zingen wel eens last van kriebels, pijn, vermoeidheid of heesheid? Dit is meestal niet nodig. Met goede en concrete tips, adviezen en training wordt spreken makkelijk en ontspannen.

 

Voor meer informatie: ga naar stemtraining onderwijs.

  

Workshop

In 1,5 uur voel en ervaar je hoe belangrijk je stem en spraak zijn.

Interactieve workshop vol eyeopeners, praktische oefeningen en tips.

Voor meer informatie: ga naar workshops.

 

Training of workshop op maat
Omdat iedere stem, elk bedrijf en ieder mens een eigen aanpak verdient maakt Josanne alle trainingen op maat. Zoekt u een in company training voor uw bedrijf of team, helemaal afgestemd op uw wensen neem zeker even contact op.

Voor meer informatie training op maat.