Stem- Spraaktraining

Stem- spraaktraining - optimaliseer je persoonlijke performance

*Gehoord worden in een vergadering.
* Steviger staan voor een groep.
* Je stem gebruiken om verbinding te krijgen.
* Je collega's of publiek overtuigen.
* Met jouw soft skills meer sympathie krijgen bij een klant.
* Je eigen emoties - irritatie, zenuwen, angst, enthousiasme - niet in je stem laten doorklinken
 
als je dit niet wilt.
* Geen overslaande of trillende stem meer.
* Ontspannen spreken met meer volume en draagkracht.

 
Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Trainingsburo Wijs! helpt je om je vaardigheden als spreker te vergroten, voor jezelf en in je werk met een presentatietraining in een groep eventueel aangevuld met privé-sessies.

Steviger staan voor een groep en weten hoe je je stem kan inzetten om te overtuigen: ongelooflijk waardevol op alle niveaus en in alle branches. Soft skills of 21st century skills krijgen dan ook terecht steeds meer aandacht. Investeer in jezelf en leer jezelf kennen: hoe sta ik, hoe klink ik, hoe kom ik over? Tijdens de training gaan we meteen aan de slag om de beste versie van jezelf als spreker te leren inzetten. Geen trucjes en geen opsmuk, wel oprechte aandacht voor jouw vaardigheden als spreker. Authentiek en efficiënt.

 

Theorie en praktijk

Naast korte theoretische kaders en de wetenschap achter stem, spraak en presentatie, gaan we aan de slag met articulatie, stem, ademhaling, intonatie, ritme en houding. We kijken waar jouw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen liggen. Je leer echt naar jezelf te luisteren.

Omgaan met stress

Ook is er uitgebreid aandacht voor het overwinnen van spanning en stress voor en tijdens het spreken. Daardoor ben je niet alleen in staat om meer ontspannen en overtuigender te spreken, maar ook om beter om te gaan met stress en spanning. Een waardevol cadeau aan jezelf.

Een gezonde stem

Heb je tijdens of na het spreken, vergaderen (online of live) coachen of presenteren wel eens last van kriebels, pijn, vermoeidheid of heesheid? Dit is meestal niet nodig. Met goede en concrete tips, adviezen en training wordt spreken makkelijk en ontspannen.

Incompany trainingen voor je team? Neem even contact op.

Neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid voor data te controleren of om telefonische intake te plannen.

 

 

*Trainingsdata voor open trainingen zijn onder voorbehoud van een minimaal aantal inschrijvingen
** op dit moment worden er vanwege COVID geen nieuwe open trainingen gepland. Neem contact op wat wel mogelijk is.