E-learning Masterclass StemkrachtDIRECT NAAR DE MASTERCLASS!
 

Ik ben geïnteresseerd voor mijn medewerkers

 

E-learning Masterclass Stemkracht

Als professional, (politiek) bestuurder, auteur, ondernemer, spreek je vaak en veel. Je communiceert en presenteert jezelf dagelijks in verschillende situaties, met verschillende gesprekspartners en steeds in een andere context.

Je hebt te maken met verschillende mensen, belangen en doelen.

Hoe kom jij hierin over. Hoe klink je? Wat zegt jouw stem en spraak?

Weet je te boeien? Straal je autoriteit uit? Of haken mensen af?

Héb je gelijk, maar krijg je het niet altijd?

Je toon, je timing, je blik of houding kunnen het verschil betekenen tussen goed of slecht overkomen. Tussen succes of falen, tussen draagvlak of weerstand, tussen duidelijk zijn of dwingend. Tussen net niet handig reageren in een vergadering of je luisteraar juist mild stemmen.

Na het actief doorlopen van de masterclass stemkracht heb jij meer grip op jouw non-verbale impact. Je weet hoe je klinkt en hoe je dit kan trainen en inzetten. Je wordt bewust van hoe emoties (blijdschap, irritatie, enthousiasme, stress) van invloed zijn op jouw als spreker en hoe je hier grip op krijgt.

Zodat je je keuze opties vergroot en zelf bepaalt wat je wanneer inzet. Je bent je bewuster van hoe je overkomt en hoe je hier authentiek en passend bij de boodschap in kan variëren. Zodat je goed zichtbaar en hoorbaar bent en je stem kan inzetten als kracht.

 

Na deze masterclass weet je:

- Hoe jij klinkt

- Welke aspecten bepalen hoe jij klinkt en hoe jij over komt.

- Hoe je deze aspecten kan trainen en inzetten.

- Waarom je stem en spraak congruent moet zijn met je boodschap en hoe je dat doet.

- Hoe je lichaamstaal verbonden is met je stem en spraak.

- Welke oordelen er gegeven worden aan de verschillende stemmen.

- Welke verschillende stem en spraak profielen er zijn en hoe je deze kan herkennen en kan inzetten voor meer verbinding in een team of groep.

- Hoe je emoties (boos, blij, zenuwachtig, enthousiast, ….) kan herkennen in je lijf en geluid.


Hoe werkt het?

Na aanschaf van de e-learning Masterclass Stemkracht ontvang je een login tot jouw persoonlijke leeromgeving. Je kan in je leeromgeving via je pc, laptop of via de app op je telefoon of tablet.

De masterclass is onderverdeelt in 11 losse modules. Deze hebben een logische volgorde maar zijn ook door elkaar heen te volgen.

Iedere module bestaat uit theoretische achtergrond en een of meerdere praktische oefeningen aangevuld met audio en video.

Alle opdrachten en oefeningen zijn verzameld in een werkboek. Dit is een digitaal invulbaar PDF bestand. Je kan dit werkboek printen en het ook online invullen. Hiermee houd je je proces bij en creëer je inzicht in je voortgang. Na de training is het werkboek een waardevol naslagwerk. 

Tijdens de e-learning heb je de mogelijkheid een video opname te maken en te uploaden. Je ontvangt dan persoonlijk feedback van één van de experts van Trainingsburo Wijs.

Verder is er mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen. Iedere maand organiseert wijs 1 online verdiepingsbijeenkomst waar je je voor aan kan melden. Houd hiervoor de agenda in jouw leeromgeving in de gaten. Je kan dan aan Josanne en aan de andere deelnemers vragen stellen en ervaringen delen.

De module is na aanschaf 6 maanden beschikbaar en toegankelijk.

Wil je de training via je bedrijf aan schaffen? Neem dan even contact op.

TESTIMONIALS 'Masterclass Stemkracht'

 
Kennis ondernemer: 

De training zit heel goed in elkaar en ziet er prachtig uit! Het is leuk om te doen en ik heb er ontzettend veel van geleerd.'

 

Manager marketing en sales:

De Masterclass heeft mij een goed inzicht gegeven in mijn stemgebruik en hoe ik mijn impact in presentaties en in vergaderingen kan vergroten. De training heeft een logische opbouw en volgorde, waardoor je je stapsgewijs bewust wordt van je stemgebruik en hoe je dit kunt verbeteren.  Het werkboek is erg nuttig en een handig ‘naslagwerk’ dat, nadat je de Masterclass hebt afgerond, als geheugensteuntje kan gebruiken om op lange termijn profijt te houden van alle tips en oefeningen die Josanne je meegeeft. Kortom een aanrader'

 

Beleidsadviseur - manager externe betrekkingen:

Het was verassend hoeveel nieuwe dingen ik heb opgestoken. Echte eyeopeners. Ik denk dat je persoonlijke communicatie steeds belangrijker wordt in deze tijden en de training heeft mij absoluut geholpen hier bewuster van te worden en mijn vaardigheden als spreker vergroot zowel online of live. Dank Josanne voor je persoonlijke en waardevolle feedback.


DIRECT NAAR DE MASTERCLASS!

Ik ben geïnteresseerd voor mijn medewerkers.       Ik wil meer informatie!